• Margriet-Volders-Noorderwind-Beschermingsbewind-20210217-0029-bewerkt-1500x550
LInk naar:BeschermingsbewindLInk naar:BudgetbeheerLInk naar:SchuldhulpverleningLInk naar:Bewindvoering WSNP

NOORDERWIND BEWINDVOERING

Sterk in financiële hulpverlening

Heeft u financiële zorgen? Of kent u iemand die financiële zorgen heeft? Noorderwind Bewindvoering neemt de financiële administratie over zodat er rust ontstaat. Zet nu die eerste stap om de financiële problemen op te lossen. Oplossingen zijn écht mogelijk. Wij zijn er om u te helpen. Bel of mail ons voor een gratis eerste gesprek. Veilig en vertrouwd!

Wij bieden beschermingsbewind of budgetbeheer voor het oplossen van problemen in uw financiën.

Wij bieden een schuldregeling of wettelijke schuldsanering (WSNP) voor het oplossen van uw schulden.

button reviews

REVIEWS.

NOORDERWIND BEWINDVOERING

Wij vinden het belangrijk te weten hoe onze cliënten onze dienstverlening waarderen. Ook voor anderen is dit interessant. Daarom delen wij deze informatie op onze website.

Wilt u ook een review over de dienstverlening van Noorderwind Bewindvoering schrijven? Vul dan hieronder het formulier in.

BEOORDELINGSFORMULIER

Ook uw ervaring met Noorderwind Bewindvoering delen?
Vult u dan het formulier in.
Alvast hartelijk dank!

Reacties ontvangen via de website:

WSNP

Rated 5,0 out of 5
05-05-2021

Afgelopen drie jaar is mw. De Haan mijn bewindvoerder geweest.

Ik zeg erg tegen het WSNP-traject op.

Maar dankzij de prettige samenwerking met het kantoor, is alles goed verlopen en ben ik sinds kort schuldenvrij.

Dank hiervoor!

C.M.

Mooie website!

Rated 5,0 out of 5
04-05-2021

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat ik de website heel erg mooi vind. Ik had een vraag over mijn Wsnp maar heb het antwoord nu gevonden. De info over de Wsnp vind ik erg duidelijk. Fijne dag verder!

M

Zoekt u financiële hulp?

Noorderwind Bewindvoering weet hoe lastig het kan zijn om hulp te vragen. Wanneer u contact met ons opneemt gaan we samen met u op zoek naar oplossingen. In de vorm van beschermingsbewind, budgetbeheer, schuldregeling,  wettelijke schuldsanering, de WSNP.

Sterk in financiële hulpverlening

Wij bieden hulp en ondersteuning aan bij schulden, bij het overzichtelijk maken van uw financiën of wanneer u hulp nodig heeft bij het digitaal/online invullen van financiële formulieren. Ons werkgebied is met name de provincie Groningen.

Gratis kennismakingsgesprek

Wacht niet langer en neem contact met ons op. Praten over geld helpt en het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis. Wij komen dan bij u thuis en bespreken samen welke rol Noorderwind Bewindvoering kan spelen om meer financiële rust en overzicht te krijgen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel tot de kern van het probleem komen en contact opnemen met schuldeisers. Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Persoonlijk | Professioneel | Bevlogen